Om os


SeaRidge Deluxe Rental, udlejer

Boliger i højeste kvalitet som er udstyret med al den komfort der skal til for at få en vellykket ferie. Alle boliger har fantastisk udsigt til havet og bjergene fra vores højt beliggende resort på Soi 134. Ca 10 min syd for Hua Hin by ved Khao Tao. Vi kan også tilbyde transport fra lufthavnen i Bangkok til SeaRidge Deluxe Resort, i Hua Hin.

 

Services

SeaRidge Deluxe er et Luksus resort som har alle faciliteter og vores smilende og venlige personale står klar til at yde deres bedste for at De får en rigtig dejlig ferie. Resortet er privat område som alle døgnets timer er under opsyn af security personale. Faciliteter til Deres rådighed er bl.a. en mega stor swimmingpool med saltvand, internet adgang, vask og rengøringsservice, og meget mere, alt sammen for at give Dem en behagelig og afslappet ferie, i smukke omgivelser.

Location

SeaRidge Deluxe ligger i Kongefamiliens by Hua Hin, kun 2½ times kørsel mod syd fra Bangkok. Omkring Hua Hin vil De finde mange dejlige strande, som ikke er overfyldte. Hua Hin byder også på mange historiske Thai traditioner i en kombination af afslappet stemning og en moderne livsstil.

 

SeaRidgeDeluxe Rental er et vidunderligt tropisk ferieparadis at tilbringe sin ferie.

Det vil glæde os at byde Dem velkommen til et behageligt og afslappet ophold i en af vores luksus lejligheder i SeaRidgeDeluxe. Et smukt højtliggende resort omgivet af smuk natur, med udsigt til både bjerge og havet fra hver enkelt lejlighed, kun 10 minutters kørsel mod syd fra Hua Hin med bil, De kan ogsaa koere til en af de nærliggende gode lokale strande, som aldrig er overfyldte. Hua Hin er også kendt over hele verdenen for dens store udvalg af golfbaner, og kørsel til en af disse klares ligeledes paa 5 – 15 min. – Vi vil glæde os til at Se Dem på SeaRidgeDeluxe og vil gøre vores bedste for at de får et behageligt ophold, kombineret med fordelen ved vores forskellige serviceydelser under Deres ophold.

 

Om os

Offersen Co. Ltd, udlejer luksus lejligheder og luksus Penthouse der alle har skøn udsigt over havet og de bagved liggende bjerge. Ressortet SeaRidge Deluxe ligger ved Khao Tao ca. 10 min. syd for Hua Hin.